SU.VENUE

SU.VENUE

LOCATION.ISTANBUL DATE.2008 SURFACE.11.500 M2

We tried to create a different concept in our first housing building in Gokturk. For us “home” should be a place to find peace, liberate from the daily stress, and personalize.

We designed the swimming pool on the roof in order to leave to surface to the greenery. The void in the middle is a place to breath and functions as a meeting point.


 

SU.VENUE

KONUM.ISTANBUL TARİH.2008 ALAN.11.500 M2

Göktürk’teki ilk projede gerçekleştirmeye çalıştığımız ev konsepti “piyasada” karşılaştıklarımızdan biraz farklı. Bizce ev çağdaş bir insanın gün boyunca karşılaştığı baskılardan özgürleşebildiği, bireyselleşebildiği ve huzur bulduğu bir mekan olmalı. İçinde yaşayanların, hergün keşfedecekleri küçük detaylarla içlerinde iyi bir his bırakacak, gösterişli değil ama kendinden emin bir mimari amaçladık.